Caută
Close this search box.

Primele cuvinte ale lui Dragnea după condamnare: Am asistat la o execuție în masă. Statul paralel va fi înfrânt

Liviu Dragnea a făcut primele declarații de presă după condamnare şi după ședința Comitetului Executiv Național al partidului.

Iată principalele declaraţii

Despre sentința de ieri: am fost târât în acest dosar pe baza declarațiilor a două doamne, inculpate în dosar. Și-au schimbat declarațiile.

Ieri am asistat la o execuție în masă, au fost condamnați 9 oameni ca să fiu eu condamnat.

Dragnea:  Am știut când am organizat mitingul că va întări presiunea, am știut că voi fi condamnat

Am avut o discuție în CEx cu cele două mandate în față. Toți colegii mi-au cerut în unanimitate să nu am o abordare personală a acestei situații, pentru că mai importante sunt stabilitatea țării, a guvernării și a partidului.

Am de gând să merg până la capăt. Am știut când am organizat mitingul că va întări presiunea, am știut că voi fi condamnat. Am văzut la o TV cum judecătorul care a avut opinie separată a fost amenințat în direct.

Obiectivele mele rămân aceleași: programul de guvernare să fie pus în practică – și va fi pus – și statul paralel să fie înfrânt – și va fi.

Îmi pare rău că s-a lungit adoptarea Codurilor. Abordarea mea de a avea o procedură corectă, în Parlament, a fost greșită, pentru că orice lege este atacată, este retrimisă, doar-doar până atunci reușesc să dea Guvernul jos.

Rămân președinte al PSD, rămîn la conducerea majorității parlamentare.

Am decis să fim mult mai fermi și mai radicali. Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Pahonțu, nici Kovesi, nici Băsescu, nici alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri