Caută
Close this search box.

CM 2018. Belgia umilește Tunisia și poate face orice mai departe

Echipa cu care ”puștii” Angliei s-au chinuit enorm, Tunisia, a clacat fără drept de apel, în mod neașteptat la această diferență, în meciul cu Belgia lui Lukaku. A fost un adevărat spectacol sâmbătă, pe stadionul Spartak din Moscova:

Belgia – Tunisia 5-2 (2-1). A fost și meciul cu cele mai multe goluri, 7, înscrise până acum la turneul final din Rusia și probabil cea mai spectaculoasă confruntare. Belgia merge mai departe, în optimi de finală, iar Tunisia rămâne fără niciun punct.

Astfel, Belgia devine a doua echipă de la acest Mondial, după Rusia, care înscrie 5 goluri înr-un meci. Fotbalistul lui Manchester United, de oricine congoleză, Romelu Lukaku a marcat de două ori și l-a egalat pe Cristiano Ronaldo în clasamentul golgeterilor, cu 4 goluri.

Belgia pare una din cele mai puternice echipe la acest turneu final. Va fi o ”nucă tare” mai departe, pentru oricare echipă cu care vor juca în optimi, sferturi etc. De asemenea, Anglia pare a fi a doua formație calificată în optimi, pentru că nu vedem cum insularii nu ar învinge Panama…

Marcatori : Eden Hazard (penalty, min.6), Romelu Lukaku (min.16, 45+3) și Michy Batshuayi pentru Belgia, respectiv Dylan Bronn (min.18) și Wahbi Kazri (min.90+3). (foto ProSport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri