Caută
Close this search box.

Vicepremierul Paul Stănescu: Iohannis nu va câștiga un nou mandat

psd olt

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, sâmbătă, citat de News.ro, în urma anunţului preşedintelui Klaus Iohannis privind decizia de a candida pentru nou mandat, că nu crede că acesta va câştiga un nou mandat. Stănescu mai spune că PSD-ul nu a luat nicio decizie referitoare la suspendarea președintelui.

”Nu cred că va câştiga un nou mandat”, a declarat Paul Stănescu.

Vicepremierul a mai afirmat că ”este incredibil ca un preşedinte să nu respecte o decizie a Curţii Constituţionale”.

Întrebat dacă PSD îl va suspenda din funcţie pe Klaus Iohannis, Paul Stănescu a răspuns că social-democraţii încă nu au luat o decizie şi vor vedea ce face preşedintele, ”poate mai citeşte”.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte.

2 răspunsuri

  1. Doar un naiv din coalitia putreda PSD& ALDE ,poate gandi astfel .Ati reusit in doi ani de zile o mare „performanta „,sa duceti Romania in coada Europei la toat capitolele : nivel de trai ,invatamant ,sanatate ,turism,transporturi,etc ,etc.dar voi sobolanilor v-ati imbogatit tot neamul de hoti agramati si pupincuristi . V-at cocotat la putere si ati uitat sa mai coborati crezand ca sunteti nemuritori.nu uitati ca in viata totul se va plati ,mai devreme sau mai tarziu .

  2. El afirmă că vicepremierul a mai spus că „este incredibil că un președinte nu respectă o decizie a Curții Constituționale”.
    (Cum este conducerea și conducerea PSD prin deliberare prin trecerea Parlamentului și prin modificarea legii, în mod secret, împotriva acestei constituții a țării, cum este DL Dragnea, își face propriile legi, pentru uz personal, folosind ordonanța de urgență comunistă autocratică în privat. Cum de a condamnat legea dreptății? Cum este aceasta PSD / Guvernul nu va adopta o adevărată democrație pentru poporul român? Ei doresc legea democratică, nu Legea lui Dragnea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri