Caută
Close this search box.

Cântăreţul Florin Ristei, după ce Dragnea le-a cerut scuze deţinuţilor: Cât de meschin şi de mizerabil să fii încât să ai tupeul să zici aşa ceva?

Cântăreţul Florin Ristei a reacţionat dur după ce  Liviu Dragnea le-a cerut scuze „miilor de români care stau în puşcărie“.

FOTO: Revista TEO

„Cât de meschin şi de mizerabil să fii încât să ai tupeul să zici aşa ceva la televizor?“, şi-a început cântăreţul mesajul publicat pe Facebook, făcând referire la declaraţia liderului PSD care a înfuriat opinia publică.

„Cere-le scuze părinţilor mei, care au muncit 50 ani la stat ca să crească doi copii şi mai apoi să aibă o pensie de toată jena, cere scuze oamenilor care mor în accidente rutiere pentru că nu sunt străzile semnalizate cum trebuie, cere scuze celor care produc în ţara asta şi dau înapoi la stat peste jumătate din ce câştigă, cere scuze oamenilor care nu au niciun suport din partea sistemului, celor cărora se îndatorează toată viaţa doar ca să aibă un acoperiş, oamenilor care au ales să plece din ţară ca să întreţina pe cei mai putin norocoşi, care încă sunt aici, cere scuze judecătorilor, medicilor, profesorilor, inginerilor, ştii, oamenii ăia de care te despart nişte facultăţi şi nişte neuroni, care au citit kilometri de pagini, în timp ce tu «capturai» tot ce se putea.

Dar nu. Tu ceri scuze ălora care seamană cu tine. Că atâta poţi!“, a continuat Florin Ristei, precizând că se simte dezgustat, potrivit adevarul.ro.

 

Un răspuns

  1. Bai mare cantaret : da matale pana acuma unde dracu ai fost ?Nu spun ca PSD si ai lui n-au defecte,dar de ce dracu dai totul pe acest partid care cat de cat a mai dat ceva oamenilor ?Unde dracu erai tu mare vedeta cand chiorul a taiat salariile si a impozitat ilegal pensiile ilegalitate care persista si in momentul de fata ? Unde dracu erai tu cand simpatia ta Anastase prin fals a trecut legea 263/2010,legea muncii ? Unde erai tu cand martroana Macovei intr-o singura noapte impreuna cu marangozul Bisexu au schibat toti procurorii sefi din tara si printr-o O.G.a medificat codul penal si de procedura penala ? Nu vezi ca esti in jeg partinitor si nenorocit ?Spune-mi si mie ce dracu a facut pentru popor si tara acest nenorocit Werner pe care voi il aclamati atat ?Ca este vandut la fel ca voi ? Asta o stim.Dar tu,tu ce ai facut pentru tara asta,in afara de a fi aservit unor interese obscure ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri