Caută
Close this search box.

Dragnea, atac frontal la directorul SRI: Hellvig a cedat statului paralel

Liviu Dragnea, liderul PSD, l-a acuzat pe Eduard Hellvig, directorul SRI, că a cedat „statului paralel„.

Dragnea l-a atacat azi pe Hellvig, afirmând că nu mai are susţinerea sa pentru că a cedat în faţa a ceea ce liderul PSD numeşte „statul paralel„.

E bine să nu mai fie implicat în nimic altceva (se referea la SRI -n.n.), în afară de atribuţiile legale şi constituţionale. Vin informaţii despre implicarea efectivă în alte atribuţii decât ale lor„, a declarat Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Întrebat de ce nu îl mai susţine pe şeful SRI, Dragnea a răspuns: „a cedat si el statului paralel„.

Declaraţiile lui Dragnea vin în contextul în care SRI, prin Colegiul Director, ceea ce înseamnă atât şeful SRI, cât şi adjuncţii săi, a transmis luni că instituţia nu este implicată în jocuri de putere.

Iată comunicatul SRI de azi, făcut public înainte de atacul lui Dragnea la Hellvig:

Comunicat de presă

25 iunie 2018

În urma ultimelor evenimente și declarații publice, Consiliul Director al Serviciului Român de Informații face următoarele precizări:
Este regretabil faptul că se încearcă atragerea Serviciului Român de Informații într-o zonă a speculațiilor prin afirmații false, acuzații nefondate și calomnierea cadrelor Serviciului, arată SRI

SRI condamnă ferm aceste încercări de denigrare a instituției și îi asigură pe partenerii interni și externi că va ramâne ancorat în misiunile sale care privesc exclusiv securitatea națională.

Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, îi asigură pe toți cetățenii României de neimplicare în niciun fel de jocuri de putere, de menținere a instituției în afara dezbaterilor politice și de determinare în efortul conjugat de a prezerva securitatea națională, se închieie comunicatul SRI.

Un răspuns

  1. Liviule, iti cam tremura …
    ataca pe oricine nu.i de partea ta, dar tot nu scapi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri