Caută
Close this search box.

Dragnea, stupefiant: Candidatura lui Iohannis pentru al doilea mandat este un răspuns al «statului paralel»

Liviu Dragnea, liderul PSD, comentează anunțul președintelui Klaus Iohannis, care a declartat sâmbătă, la Sibiu, că va candida pentru un al doile mandat la Palatul Cotroceni.

Ironic, Dragna a spus că, pentru el, candidatura lui Iohannis este o „mare surpriză„.

Dragnea crede că, dacă aşa răspunde statul paralel, atunci înseamnă că sunt în continuare slabi şi anunţă că el nu cedează.

Mare supriză! Dacă cu asta răspunde (statul paralel – n.n.), înseamnă că sunt în continuare slabi. Ştiu că sunt agitaţi şi speriaţi. Eu le spun încă o dată că nu cedez. Să fie sănătoşi„, a spus  Liviu Dragnea, întrebat dacă anunţurile lui Iohannis şi Oprea reprezintă un răspuns al ”statului paralel”, conform News.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a anunţat, sâmbătă, că revine în politică şi relansează UNPR.

După ce a fost condamnat în dosarul anjajărilor fictive DGASPC Teleorman, Liviu Dragnea declara și mai apăsat război ”statului paralel”.

El afirma că ”statul paralel va fi zdrobit” și că nu îi este teamă de nimeni.
Liviu Dragnea i-a nominalizat pe Klaus Iohannis, Laura Codruța Kovesi, dar și pe Lucian Pahonțu, directorul SPP, ori Eduard Hellvig, directorul SRI. Pe aceași listă, Dragnea i-a trecut și pe Băsescu ori pe Ponta.

Un răspuns

  1. Cu astfel de afirmații, trebuie să judecăm acum sanatatea lui l.Dragnea. Este atât de depășit de posibilitatea puterii, este orb, pentru a vedea atât de mulți oameni și asociați, distanțându-se de persoana și randamentele sale. Chiar astăzi alianța sa cu ALDE pare a fi în pericol, așa cum a fost văzut Tăriceanu, vulpea plină de politică în mod deliberat evita compania sa? Întrebarea ar trebui pusă, este acest lider în controlul total al facultăților sale mentale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri