Caută
Close this search box.

Un primar PSD îl înfruntă pe Dragnea: Trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării

În timp ce liderii PSD fac scut în jurul lui Liviu Dragnea, preşedintele partidului, după ce a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive, un primar PSD, dintr-o comună din Timiş, îl înfruntă şi spune că liderul trebuie să plece.

Este vorba despre Sabin Bociu, primarul PSD din comuna Jebel, judeţul Timiş

Bociu (foto dreapta), care de 20 de ani este membru PSD, spune că nu se alatură „grupului de sinucigaşi politici” din Comiteul Executiv Naţional al partidului care şi-au arătat susţinerea faţă de Dragnea.

„Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu lingușiri!” (Seneca)
Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigași politici și dezavuez deciziile CExN!, scrie Sabin Bociu pe pagina sa de Facebook.

Trăiesc cu speranța că sunt mulți colegi ce gândesc la fel ca mine și că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului și a țării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor, conchide primarul.

Sabin Bociu este primar la Jebel din 2012.

Reacţia lui Sabin Bociu vine după ce în urmă cu o zi PSD Timiş anunţa că în şedinţa CEx judeţean s-a stabilit susţinerea actualei conduceri naţionale a partidului, adică a lui Liviu Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri