Caută
Close this search box.

OFICIAL! A fost anunțată lista capilor de serie de la Wimbledon! Simona Halep și Mihaela Buzărnescu, în top 32.

Organizatorii de la Wimbledon au anunțat, azi, lista capilor de serie de pe tablourile principale de simplu, feminin și masculin, de la cel de-al treilea Grand Slam al anului. Pentru prima oară în carieră, Simona Halep va fi cap de serie numărul 1 la Wimbledon, în timp ce Mihaela Buzărnescu se află la rândul său pe lista favoritelor la cel de-al treilea Grand Slam al anulu.

Revelația tenisului românesc, Mihaela Buzărnescu, este și ea, în premieră, printre primele 32 de favoritel la Grand Slam-ul de la All England Club, care va avea loc în perioada 2 – 15 iulie. Românca de 30 de ani e favorita 29.

Pe lista favoritelor mai apar și Serena Williams, cea care va fi favorită numărul 25, imediat în spatele rivalei sale eterne Maria Sharapova, locul 24.

În top, Simona Halep e urmată de campioana de la Australian Open, daneza Caroline Wozniacki și de campioana en-titre de la Londra, iberica Garbine Muguruza.

Pe tabloul masculin, campionul de anul trecut, Roger Federer, va fi principalul favorit, chiar dacă a pierdut locul 1 ATP. Liderul mondial Rafael Nadal e cap de serie numărul 2, iar Marin Cilic, finalist în 2017, e favorit 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri