Caută
Close this search box.

Avertismentul lui Șerban Nicolae, după începerea urmăririi penale în cazul Vasilicăi Dăncilă

şerban nicolae

Liderul grupului PSD din Senat, Șerban Nicolae, susține că responsabilitatea emiterii unor acte juridice, după sesizarea lui Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă și a președintelui PSD, Liviu Dragnea, aparține celor care le semnează, precizând însă că nu cunoaște elementele pentru care DIICOT a început urmărirea penală in rem în dosarul întocmit de anchetatori în urma plângerii amintite.

„N-as vrea sa comentez inceperile de urmariri penale, fie si in rem, pentru ca nu am elementele necesare. Am vazut sesizarea depusa de Ludovic Orban, mi s-a parut ca este un soi de pamflet foarte putin reusit, iar ideea ca s-ar fi produs un act de tradare este absolut ridicola.

Nu cunosc elementele, dar responsabilitatea este a celor care semneaza aceste acte, inclusiv inceperea urmaririi penale in rem, in personam, sau alte acte, rechizitorii, clasari”, a spus Serban Nicolae, joi, la Senat.
Plangerea este legata de memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Decizia a fost luata pe data de 7 iunie pentru infractiunea de inalta tradare si divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri