Caută
Close this search box.

CM 2018. Japonia-Polonia, un meci nerușinat și o calificare la … cartonașe galbene

Situație fără precedent în Grupa H a turneului final al Campionatului Mondial de fotbal. Iată întâi rezultatele ”tehnice”, cum se spunea, pe vremuri, în Gazeta Sporturilor sau în vechiul ”Sportul”.

Columbia-Senegal 1-0 (0-0), gol Mina min.74 și Columbia merge în optimi de finală de pe locul 1.

Japonia-Polonia 0-1 (0-0), gol Bednarek în min.60 și Japonia merge de pe locul 2 în optimi de finală, la egalitate perfectă cu Senegalul, 4 puncte, golaveraj 4-4, dar cu mai puține cartonașe galbene primite (criteriul fair-play). Antijoc total în acest meci, cel puțin spre final, când echipele au fost copios huiduite de public.

Pur și simplu, japonezii și polonezii se plimbau pe teren și pasau șejer, știind cât este dincolo, la Senegal-Polonia și mai știind că ambele se califică dacă rămâne 1-0 pentru Plonia ! Rușine ambelor formații, deși sintagma e deja desuetă .

Cel mai neobișnuit este că Japonia, la egalitate perfectă cu Senegalul, 4 puncte și golaveraj 4-4, merge în optimi grație … numărului mai mic de cartonașe galșbene primite, față de naționala Senegalului. Ce-ar mai fi de spus ? NIMIC. Urmașii samurailor ? Nici ca glumă nu e bună … (foto pariuri1x2.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri