Caută
Close this search box.

Imaginea care a făcut furori pe internet. Lidia Buble, cerută de soție de Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani de zile, iar acum, cântăreața ar fi fost cerută de soție de către prezentatorul TV. 

Zilele trecute, Lidia Buble și Răzvan Simion și-au făcut bagajele și au plecat în Maldive, unde moderatorul TV ar fi cerut-o de soție, conform unei imagini făcute publice pe rețelele de socializare.

”Spune <<DA>>”, a scris Răzvan Simion în dreptul unei imagini în care Lidia Buble poartă o rochie albă extrem de sexy. Ba mai mult, fotografia inedită a adunat numeroase like-uri, dar și comentarii: ”Ziceai tu într-un interviu că te cere și vă căsătoriți fără să ști.”, ”Felicitări, dragilor să aveți parte de tot ce e mai frumos în viață.”, ”O viață frumoasă împreună!”

https://instagram.com/p/Bkid46rAJ1o/?utm_source=ig_embed

De asemenea, Lidia Buble a făcut publică o altă fotografie, cu șampanie și căpșuni pe masă, ce a lăsat loc interpretărilor potrivit cărora cei doi ar fi făcut pasul cel mare.

“În farfurie… Căpșunile mire și mireasă… Superb… Să fie cu noroc și multă fericire… ?”, a comentat un internaut la vederea imaginii respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri