Caută
Close this search box.

Crima care a zguduit Chișinăul: Fiul analistului Anatol Țăranu, fost ambasador la Moscova, a fost ucis

Fiul analistului politic Anatol Tăranu, fost ambasador al Republicii Moldova la Moscova, a fost împuscat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1, de către un vecin.

Fiul analistului Anatol Țăranu ar fi fost împușcat de către vecinul său cu o armă deținută legal în urma unui scandal iscat pe fundalul consumului de băuturi alcoolice. Detaliile au fost oferite de șeful Inspectoratului General de Poliție, Alexandru Pânzari într-o declarație făcută pentru Deschide.MD.

Șeful IGP Chisinau a declarat căs-a deschis dosar pentru omor și a fost reținut vecinul victimei care, din informațiile preliminare, s-ar face vinovat de comiterea crimei.

De asemenea, Alexandru Pânzari a precizat că arma din care s-a tras era deținută legal, iar în apartamentul persoanei reținute au fost găsite și alte arme de foc, de asemenea deținute conform prevederilor legale.

În urma cercetărilor la fața locului, au fost găsite și bonuri de casă eliberate de un magazin din apropiere în care sunt trecute mai multe băuturi alcoolice. Persoana reținută se afla în stare ebrietate.

Potrivit Timpul.md, în noaptea de 30 iunie 2018, în jurul orei 01:00, a fost dat un apel telefonic la 112, precum că pe str. Vasile Lupu, pe hol se aud împușcături.

La fața locului s-a deplasat echipajul BPRO, unde au depistat în apartament o persoană de gen masculin decedată și două arme, un automat AK 47 și un pistol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri