Caută
Close this search box.

Drumuri județene afectate din cauza inundațiilor. Circulația a fost oprită

Circulaţia rutieră este oprită, sâmbătă dimineaţă, pe trei drumuri naţionale, pe tronsoane din judeţele Bacău, Neamţ şi Vrancea, în urma ploilor torenţiale care au dus la inundarea şoselelor. De asemenea, în judeţul Botoşani, din cauza aluviunilor care au spălat terasamentul, circulaţia feroviară este întreruptă între staţiile CF Truşeşti şi Dângeni, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

În urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea  aluviunilor şi la acumulări de apă pe carosabil, circulaţia este oprită sâmbătă în judeţul Bacău, pe DN11 Bacău – Oneşti, în zona localităţii Sănduleni (km 153+200 de metri), în judeţul Neamţ, pe DN15 Borsec – Poiana Largului, în comuna Poiana Teiului (între kilometrii 237+800 de metri şi 238+100 de metri) şi în judeţul Vrancea, pe DN2N, la Jitia (între kilometrii 53+300 şi 53+400 de metri).

De asemenea, se circulă îngreunat în judeţul Caraş-Severin, pe DN57 Moldova Nouă – Oraviţa, în zona localităţii Radimna (între kilometrii 114 şi 117), iar pe trei drumuri judeţene din Teleorman, Suceava şi Bacău traficul este blocat din cauza inundaţiilor.

Centrul Infotrafic mai anunţă că în judeţul Botoşani, din cauza aluviunilor care au spălat terasamentul, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 608 Iaşi – Dorohoi este întreruptă la km feroviar 85+500 de metri, între staţiile CF Truşeşti şi Dângeni. Se lucrează la repararea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri