Caută
Close this search box.

Gabriel Oprea a ajuns de râsul internauţilor, după ce a trucat fotografia cu Barack Obama. Iată FOTO reală!

Gabriel Oprea, care a relansat de curând UNPR, s-a făcut de râs după ce a distribuit pe Facebook o fotografie trucată, în care dă mâna cu fostul președinte american Barack Obama.

FOTO: Facebook/G. Oprea

Oprea chiar a fost la întâlnirea respectivă, la Casa Albă, la care au mai participat Traian Băsescu, Teodor Baconschi și Bogdan Aurescu.

Jurnalistul Andrei Luca Popescu a descoperit că, în fotografia originală, postată pe site-ul Ministerului român de Externe, Barack Obama dă, de fapt, mâna cu fostul președinte Traian Băsescu.

Un jurnalist PressOne l-a sunat pe fostul vicepremier pentru a vedea de a postat Gabriel Oprea o fotografie ce pare trucată în Photoshop, însă politicianul nu a părut să înțeleagă motivul real pentru care, cel puțin în mediul online, poza a devenit subiect de glume și ironii, potrivit newsweek.ro.

Gabriel Oprea a susținut că a primit fotografia de la cel care a realizat-o, dar că nu știe numele acestuia. Totodată, a repetat de mai multe ori că el s-a aflat la evenimentul surprins în fotografie și chiar a fost salutat de fostul președinte american.

Iată fotografia reală, publicată pe site-ul MAE:

„Poza, în primul rând, momentul a fost oficial, am fost chiar acolo”, „ chiar am fost acolo și chiar, când ești în sală și ești prezentat, se dă mâna cu fiecare persoană”, „chiar ăsta a fost momentul. Am fost acolo”, a tot precizat Oprea la aproape fiecare întrebare a jurnalistului PressOne.

Un răspuns

  1. Strategie de general, de… Se pregateste pentru procesul politistului mort, va aduce -in aparare- o inregistrare audio in care se aude strigand , chiar urland, ” Mai incet Gigina, mai incet, ca nu pot sa pun degetul pe punctul G…!”
    Totusi:
    in cazul de mai sus, as inclina sa-l cred, a fost parte din delegatie- si inca restransa numeric-, probabil ca -dupa protocol- chiar a dat mana cu Obama…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri