Caută
Close this search box.

Adrian Mutu, dat pe ușă afară de la Voluntari

Scandal de proporții, urmat însă de o decizie înțeleaptă, la prim-divizionara FC Voluntari. Consiliul de Administrație al clubului a decis că Adrian Mutu nu mai poate să rămână la echipă, chiar dacă a reușit să salveze echipa de la retrogradare, doar la penalty-urile cu divizionara secundă Chindia Târgoviște.

Practic, Adrian Mutu a fost dat afară de la echipă, adevărul fiind DE PARTEA CONDUCERII CLUBULUI DIN VOLUNTARI, după ce fostul internațional din Pitești nu mai antrenase nicio echipă până la Voluntari, iar acolo a obținut numai rezultate pe muchie de cuțit.

De la echipă a plecat și Dan Leasă, președintele clubului, care și-a dat demisia, nefiind de acord cu demitere lui Mutu. „Nu pot să accept unele lucruri, așa că am demisionat! Am plecat pentru că nu am fost de acord ca Mutu să fie demis. A fost o ședință, dar cred că cea mai bună decizie a fost să plec. Chiar dacă echipa și-a îndeplinit obiectivul adică salvarea de la retrogradare, n-a mai contat nimic…. Așa că am plecat și asta a fost”, a declarat Leasă pentru GSP. (foto libertatea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri