Caută
Close this search box.

Alina Bica, condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare

Alina Bica a fost condamnată definitiv, marţi, de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul în care era acuzată de favorizarea făptuitorului.

În schimb, în acelaşi dosar, fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a fost achitat de judecătorii Instanţei Supreme.

Fosta şefă a DIICOT a fost achitată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul privind mita pentru clasarea cauzei în care a fost implicat omul de afaceri Horia Simu. Deciziile sunt definitive.

În ambele dosare, ea a fost condamnată la închisoare cu executare, în primă instanţă. Nicole Tender, soţia omului de afaceri Ovidiu Tender, declara săptămâna trecută că fosta şefă a DIICOT nu s-ar mai afla în Costa Rica, ci în Panama.

Alina Bica este judecată şi într-un al treilea dosar, prvind despăgubirea frauduloasă a omului de afaceri Gheorghe Stelian de către Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP).

În acest caz, instanţa supremă ar putea pronunţa sentinţa pe 29 iunie. Decizia nu va fi definitivă.

Un răspuns

  1. pentru functia si pozitia din care a facut acele acte, pedeapsa este f. blanda, insa avand in vedere ca in Romania, sunt libere chiar persoane care au omorat din culpa , 2-3 sau mai multe alte persoane innocente, putem zice ca 4 aniCU executare tot este ceva, desi nimeni nu poate garanta ca tipa chiar va fi adusa in tara si incarcerata, iar despre 4 ani, este aproape regula, ca nu va executa mai mult de 2… iar cu acest gunoi -bandit, (tudorel milogu’) ministru al justitiei, te poti astepta la tot soiul de trucuri, doar sa-i scape pe marii banditi, de inchisoare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri