Caută
Close this search box.

Alina Bica, dată oficial în urmărire generală

Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul în care era acuzată de favorizarea făptuitorului, a fost dată oficial în urmărire generală de Poliţia Română, care a postat pe site o fotografie a acesteia.

Poliţiştii au solicitat instanţei emiterea unui mandat european de arestare şi a unei cereri de urmărire internaţională, scrie Agerpres.

Alina Bica a fost condamnată definitiv, marţi, de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul în care era acuzată de favorizarea făptuitorului. În acelaşi dosar, fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost achitat de judecătorii Instanţei supreme. Judecătorii au respins apelurile formulate atât de cei doi, cât şi cel al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

3 răspunsuri

  1. NU cred c-o prinde, in condițiile in care la Interne e ministru „doamna de lemn”, iar SRI-ul de mână moartă (așa cum s-a văzut în Serbia, cu Ghiță)

  2. Sevil Shhaideh a fost trimisa in judecata, in dosarul Belina(…)___–-____ stire proaspata, alaturi de cea cu alina bica, sunt un semn „bun” si pentru pesede si pentru drago cel mare, adica Justitia, incearca sa fac si ceva correct…Sa nu le fie de deochi

  3. CSM a respins actiunea disciplinara indreptata impotriva procuroarei care l-a trimis in judecata pe Oprea de Ionel Stoica (Miercuri, 27 Iunie 2018, ora 17:05) Plangerea lui Toba si Vaduva Acest caz a fost deschis dupa ce avocatii fostului ministru de Interne, Petre Toba, si ai fostului sef al DIPI, comisarul-sef Rares Vaduva, au facut plangere impotriva magistratului. Motivul: ar fi inserat date clasificate „secret de stat” in rechizitoriul din dosarul „Limuzina”. Este vorba de dosarul in care au fost trimisi in judecata pentru abuz in serviciu fostul vicepremier Gabriel Oprea si mai multi ofiteri superiori din Departamentul de Informatii si Protectie Interna (DIPI), serviciul secret al Ministerului de Interne…”____–-____Va dati seama cat de viciosi sunt aceste jeguri ale umanitatii( oprea si ceilalti banditi din conducerea tarii) , pe ce au scontat ei, ca daca fura milioane(per total, miliarde) si scriu pe hartiile respective „documente clasificate”- secret de stat”, nimeni nu se va putea atinge de ei…Culmea este ca aceste boarfe jegoae sunt inca in libertate si au pensii uriase, chiar speciale…Orice am zice, in pesede numarul banditilor este cu mult mai mare decat media generala…///2-Fostul sef ANAF Serban Pop, condamnat in dosarul Alinei Bica, a fost dat in urmarire generala.(…)____––____ cine stie pe unde se ascunde si acest guzgan, probabil ca este afara din tara, desigur, cu milioane de dolari-furate-, dupa el, sau in asteptare, pe unde sunt si ceilalti mari banditi, fugiti…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri