Caută
Close this search box.

Băsescu, despre numirea şefului SIE: Întâi sentinţa în procesul lui Dragnea, apoi validarea; banii înainte ca la…doamne

traian băsescu

 

De ce crede Traian Băsescu că PSD amână, pentru săptămâna viitoare, validarea în Parlament a lui Gabriel Vlase – actual deputat PSD, dar şi vicepreşedinte al acstui partid – la conducerea Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

Ipoteza lui Băsescu este că Liviu Dragnea, liderul PSD aşteaptă sentinţa din 21 iunie în procesul său.

Banii înainte ca la…”doamne”, adică întâi sentinţa în procesul lui Dragnea pe 21 iunie şi pe urmă, după cum afirmă Băsescu, „omul sistemului în fruntea SIE”.

Judecaţi voi !
Desemnarea lui Gabriel Vlase în funcţia de director SIE amânată pentru săptămâna viitoare în condiţiile în care Dragnea a fost de acord cu numirea premergător desemnării lui Vlase de către Iohannis, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

De ce ? Simplu … banii înainte ca la…”doamne”, adică întâi sentinţa în procesul lui Dragnea pe 21 iunie şi pe urmă omul sistemului în fruntea SIE.

Asta pentru că triada revocare, suspendare, achitare să fie respectată.

Dacă sistemul vrea să îşi primească omul său în fruntea SIE, trebuie să-l scoată achitat pe Dragnea, iar după aceea Dragnea va uita de revocarea doamnei LCK, dar şi de suspendarea lui Iohannis.

O fi bine, o fi rău, judecaţi voi.

PS-Vlase conduce şedinţa Camerei care acum (aseară-n.n.) trece CPP în pas alergător.Ca în orice clan mafiot, Vlase îşi primeşte porţia de umilinţă (nu cumva să fie degeaba).
Bună treabă rea tocmeală, încheie Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri