Caută
Close this search box.

Bomba anului, meci fantastic, Buzărnescu o elimină pe Svitolina, nr.4 mondial

Am scris într-o știre anterioară MagnaNews despre MIRACOLUL MIHAELA. Ei bine, iată-l. Românca Mihaela Buzărnescu (30 de ani), locul 34 WTA, a reușit un meci fenomenal în turul al treilea la Roland Garros, în fața ucrainencei Elina Svitolina (4 WTA, 23 de ani), considerată favorita nr.1 a turneului de Grand Slam, la ora meciului, în viziunea caselor de pariuri.

Svitolina este cea care venea într-o excepțională formă sportivă, mai ales că o învinsese chiar pe Simona Halep în finala de la Roma, Foro Italico.

Mihaela a câștigat clar primul set cu marea favorită, 6-3, conducând tot timpul. Apoi a început cu 1-0, dar. din păcate, Svitolina a întors la 2-1 în favoarea ei, reușind primul break în acest meci. Dar vine imediat, entuziasmant, un re-break Buzărnescu și este 2-2 !

Apoi speranțele cresc: în game-ul următor, Mihaela revine fantastic de la 0-40 și își face serviciul: 3-2. Mai rămăseseră trei game-uri până la victoria asupra Svitolinei, considerată cea mai în formă jucătoare a actualului moment. Dar Mihaela credea altceva … Iar game-urile curg din ce în ce mai greu, se luptă fără menajamente pentru fiecare minge. Ca în acest al 6-lea game, când Svitolina a muncit enorm pentru a-și face serviciul, 3-3, după ce Buzărnescu a avut minge de break .

…Game-ul 7, setul doi,din nou unul lung. Soarta partidei atârnă de un fir de păr, ar fi de departe cea mai mare oerformanță din cariera Mihaelei o posibilă victorie asupra Elinei Svitolina. Scorul devine 4-4. Mihaela a ajuns la doar două game-uri de victorie, iar Svitolina nu pare a se simți deloc la largul ei în fața rapidei și foarte ambițioasei noastre jucătoare, care nu are deloc emoții în fața prestigioasei sale advesare.

Din păcate, după câteva mingi ușoare pierdute, Mihaela se enervează – deși ea era mai mereu foarte calmă – și aruncă cu racheta de pământ când pierde serviciul și game-ul: 5-4 Svitolina, într-un moment extrem de important și delicat. Apoi însă DIN NOU REVENIRE FORMIDABILĂ A MIHAELEI, care face re-break la a treia astfel de șansă și este, incredibil, 5-5 ! Setul intră în prelungiri, iar Mihaela, cu lovituri excepționale, face 6-5 și pare de neoprit. 6-5 și 40-40, fe-no-me-nal! Victorie MIHAELA BUZĂRNESCU !!!

Buzărnescu-Svitolina 6-3, 7-5 !  Este cea mai mare bombă a anului în tenisul feminin. Iar Simona Halep a evitat astfel cea mai dificilă adversară.

 

(foto bucurestifm.ro)

Un răspuns

  1. Da, mare noroc pentru Simona! Poate ca MB face „marea figura” chiar la acest turneu…Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri