Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, și-a închis pagina de Facebook după ce a primit în mai puțin de o oră 3.000 de comentarii negative la o postare absolut revoltătoare!

„Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, spune o vorbă veche din popor! În mai puţin de 24 de ore, Primăria Capitalei a organizat un eveniment de ţinută, pe Arenă Naţională, în cadrul căruia marea noastră campioana Simona Halep să poată prezenta fanilor trofeul. A fost o mobilizare uriaşă! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineaţă, însă, aparatul sorosist de propagandă, prin organele sale tributare de presă, a demarat acţiunea : compromiterea evenimentului. Cu tot felul de ştiri false şi comentarii răutăcioase. Nu a contat că umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat că, seara, martori au fost şi copii, la un festival al urii şi dezbinării. Când am declarat-o Cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti, mulţi au strâmbat din nas. Şi au comentat negativ. Acum, dacă nu o primeam aşa cum merită, ar fi spus că sunt aroganta şi că nu îmi fac datoria de primar general. În toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt întâmpinaţi cu entuziasm de cetăţeni şi sunt recompensaţi prin intermediul autorităţilor de la acel moment : ministru, primar, preşedinte de federaţie etc. Nu există o altă cale civilizată prin care să ne arătăm respectul faţă de valorile noastre. Repet, dacă nu organizăm nimic şi nu ofeream Cheia Oraşului într-un cadru festiv, aveam să fiu certata că sunt nepăsătoare. Dacă mi-am făcut datoria de roman şi primar, nici aşa nu a fost bine… pentru unii. Echipe de cetăţeni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep. De dragul ei şi din respect pentru performanta sa uriaşă, puteau lăsa o jumătate de oră ură la poarta Arenei Naţionale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanţă. Nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu. Slavă Domnului că cei mai mulţi sunt oameni civilizaţi, democraţi, cu respectul fiecăruia de a avea dreptul să nu fie de acord cu celălalt. În rest, şi mâine este o zi! Şi mâine e o zi de muncă! Şi mâine ne vom bucura că apare soarele, că suntem sănătoşi, că putem avea credinţă şi că putem ierta. Ai câştigat, continuă! Ai pierdut, continuă! a scris Firea, stârnind furia internauților.

 

3 COMENTARII

  1. Este o adevarata nebunie cu Soros si ‘sorosimul”, este un nou Isus, pe care se pun toate pacatele omenirii…In fine, in primul rand aceasta manifestatie trebuia tinuta la Constanta, pentru motiv de rezidenta si formare, dar MAI IMPORTANT, acolo( fiind sezon turistic) ar fi fost- in tribune- tot spectrul fanilor dint toate colturile tarii, ce ar fi dat si mai bine impresia de national…( Firea, mare greseala, mai intai trebuia sa le arati moastele…)

  2. Consilier general: Firea a adus moaste in cladirea Primariei si i-a pus pe salariati sa se inchine la ele(…)/// 2-Firea vrea sa dea pana la 3.000 de lei cuplurilor care implinesc peste 25 de ani de casnicie. Ciucu o ameninta cu suspendarea(…)_____—–____Despre prima relatare este greu de crezut ca este reala, insa daca este , orice simpatie pentru aceasta Firea , dispare total, o simpatizam pentru ca e draguta si nu este grasa( adica ea insasi are un oarecare respect pentru ea insasi), dar si aceasta impresie se topeste, nu mai valoreaza nimic, cand se dovedeste cat de gaunoasa si populista ar fi…Si- de fapt- in amandoua, falsa, sunt sigur ca nu este chiar atat de batuta in cap(adica atat de religioasa, sau fals religioasa)) ci totul este doar un joc pentru prostirea populatiei…Iar despre premii pentru „vechime” in casnicii, la fel, este o aberatie, practic reprezinta introducerea discretionarului la nivel official, cand ea va avea( sa zicem ) 10 ani de casnicie, va cobora stacheta la 10 ani si va incasa ea insasi ceva bani( sau niste prieteni) si , orice nou primar poate inventa cele mai desucheate premii banesti, pentru lucruri de acest gen, f. personale si in care statul nu are trebui sa aiba nicio ingerinta, nici cu oferte de bani macar, care pot fi o rampa de lansare pentru conditionari, santaje, etc.Gabriela Firea, trezeste-te la realitate!

    Mai mult, daca bucurestenii chiar se percep ca cetateni ai unei tari in care exista o reala separatie a puterilor in stat, cazul acesta(si se pare ca este real) este un caz de ABUZ serios, cei care s-au simtit ofensati de acest gest (total deplasat) fie ca sunt atei sau de alte confesiuni unde nu se practica il gioco ” cu moastele”, pot sa o actioneze in judecata si sa castige ceva bani, si inca foarte pe drept, oricum Firea are de gand sa premieze cupluri care nu au facut decat sa fie ei insasi si niciodata in lume, asa ceva nu a fost premiat…

  3. Tomorrow , Tomorrow, The sun’ll come out / Tomorrow / Bet your bottom dollar / That tomorrow / There’ll be sun! /…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 5 =