Caută
Close this search box.

BREAKING NEWS! Transfer de răsunet pentru Ianis Hagi! O semifinalistă de Liga Campionilor oferă 5 milioane de Euro pentru fiul ”Regelui”

Ianis Hagi este la mare căutare în Europa. Deși nu a confirmat la Fiorentina, fiul lui Gică Hagi este la un pas de transferul carierei. Presa din Italia anunță că AS Roma este interesată de transferul mijlocaşului de la Viitorul, fiind dispusă să ofere până la 5 milioane de euro.

Conform publicației Gazzetta dello Sport, Monchi, directorul sportiv al grupării romane, caută să întărească echipa pentru viitor, iar Ianis Hagi este în fruntea listei de achiziții.

”Următoarea țintă a celor de la AS Roma este Ianis Hagi. Fiul legendei Gică Hagi, acesta este un mijlocaș extrem de talentat, care lovește mingea cu ambele picioare. Transferul se poate face în următoarele 10 zile pentru o sumă cuprinsă între 4 și 5 milioane de Euro”, scrie Gazzetta dello Sport.

n vârstă de 19 ani, Ianis Hagi s-ar afla la a doua experiență în Italia. El a fost transferat de la Viitorul la Fiorentina în 2016. Hagi jr. a jucat la formaţia de tineret, dar nu s-a impus pentru a ajunge la prima echipă (a jucat doar două meciuri, 48 de minute, intrând de pe bancă), astfel că a fost răscumpărat în ianuarie de tatăl său, patronul FC Viitorul.

Presa italiană mai scrie că Eusebio Di Francescu, antrenorul Romei, l-ar dori pe Ianis Hagi ca variantă de rezervă pentru Javier Pastore, jucătorul argentinian pe care echipa romană îl va transfera de la PSG, pentru 20 de milioane de euro.

AS Roma a terminat pe locul 3 sezonul trecut în Serie A şi va evolua în grupele Ligii Campionilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri