Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, îl elogiază pe Liviu Dragnea, liderul PSD, după ce a fost condamnat la 3 ani și șase luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Mai mult, ministrul de Interene susţine că sentinţa de joi a ICCJ, prin care Dragnea a fost condamnat, este “una politizată“, iar, în opinia ei, condamnare liderului PSD ar fi un răspuns la “reforma justiției“ inițiată de PSD.

Cumpătarea este o dovadă de înțelepciune și, atât timp cât lupta nu s-a dus până la capăt, consider că este mai bine să taci inteligent, decât să jubilezi gratuit…Nu este pentru prima dată când eu și colegii mei de partid trebuie să ne arătăm unitatea și tăria de caracter în fața unor momente grele, scrie Carmen Dan pe pagina ei de Facebook.

Am fost și voi fi alături de președintele partidului, Liviu Dragnea, şi sunt convinsă că, până la final, își va demonstra nevinovăția. Nu este o decizie definitivă! Este evident că această sentință este una politizată. Este răspunsul vindicativ nu numai la presiunea străzii, ci și la încercarea autorităților legislative și executive de a reforma statul de drept, acela real! De a armoniza legislația respectând Constituția și deciziile CCR, așa cum se întâmplă în orice democrație autentică!

Un moment ca cel de astăzi are o singură consecință: te întărește și, mai mult, te motivează să mergi mai departe. Asta am văzut eu acum la președintele partidului, Liviu Dragnea! Nu-l poate doborî o astfel de soluție, cum nu l-au îngenuncheat toate piedicile și strategiile… Și, în astfel de momente, când nimic nu mai corespunde firescului și logicii de bun simț, mai mult ca oricând, partidul strânge rândurile în jurul omului care arată că are puterea să rămână întotdeauna în picioare, cu demnitate și tărie de caracter!

Partidul Social Democrat va rezista tuturor presiunilor și își va duce până la final mandatul pe care românii i l-au încredințat! Rămânem cu toată convingerea alături de președintele Liviu Dragnea. Decizia de astăzi nu poate anula calitățile sale de om politic, de președinte care a adus partidul la cotele cele mai mari din istoria sa. Se apropie un an important, iar Liviu Dragnea poate face din nou istorie pentru PSD, împreună cu noi toți și având susținerea noastră!, conchide Carmen Dan.

Liviu Dragnea a fost condamnat ieri de magistrații ICCJ la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare plus interzicerea unor drepturi pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive – DGASPC Teleorman.

Decizia nu este definitivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here