Caută
Close this search box.

Cel mai ciudat cadou pe care l-a primit Meghan Markle la nuntă

O tânără antreprenoare, care a devenit cunoscută prin vânzarea vibratoarelor de lux, a confirmat că unul dintre produsele sale a ajuns cadou de nuntă pentru cel mai nou cuplu regal al Marii Britanii. 

Stephanis Alys este supranumită de presa internaţională „gurul tech al sexului”. Tânăra în vârstă de 28 de ani spune că este un fan înfocat al cuplului britanic, însă a vrut să fie sigură că flacăra iubirii va rămâne aprinsă. A găsit şi soluţia: le-a dăruit un vibrator.

„Am vorbit cu multe persoane care se află în relaţii de lungă durată şi am aflat cât este de dificil să păstrezi chimia în cuplu. Rutina ne opreşte din a mai căuta plăcerea în trupul celuilalt. Iubesc cât de îndrăgostiţi sunt Meghan şi Harry, însă vreau să mă asigur că lucrurile vor rămâne aşa pentru mult timp. De aceea le-am trimis prin poştă unul dintre produsele mele”, a declarat Stephanis pentru Daily Mail.

Inginerii pe care i-a angajat pentru crearea dispozitivelor au lucrat anterior pentru mari companii tech cum ar fi Nokia, Google, Microsoft, Google sau Canon, deci Meghan Markle se va bucura de un produs de calitate. Vibratorul Crescendo, cel pe care l-a primit în dar cuplul regal, costă 139 de lire şi este primul vibrator care se adaptează după corpul cumpărătorului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri