Caută
Close this search box.

CM 2018. Cavani îl trimite acasă pe Ronaldo. Franța-Uruguay în ”sferturi”

Și a doua optime de finală a zilei de sâmbătă, Uruguay-Portugalia, a început în forță, Edinson Cavani, unul din starurile Uruguay-ului, înscriind cu o superbă lovitură de cap încă în minutul 7. Meciul a continuat cu îndârjire de ambele părți, însă cu mai puțin spectacol decât la Franța-Argentina.

La pauză l-am văzut pe Cristiano Ronaldo în tunel (pe teren nu prea îl văzusem…), unde își chema coechipierii, îi aduna în cerc și îi îndemna să strige întru revenirea și victoria lusitană.

Drept urmare, meciul se încinge tare, Ronaldo începe să alerge și să paseze, după care vin două goluri în câteva minute. Întâi egalează veteranul Pepe, 35 de ani (Beșiktas Istanbul), tot cu capul, de lângă Ronaldo, în minutul 55.

Apoi, după doar 7 minute, același fatal Edinson Cavani șutează impecabil din afara careului (a fost golurilro superbe, de la distanță) și ppecetluiește o victorie ”celestă”, care îi duce pe sud=americani în sferturile de finală, împotriva puternicei selecționate a Franței. Finalul a fost unul dramatic, cu întreaga echipă a Portugaliei în careul uruguayan. (foto Sporting News)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri