Caută
Close this search box.

CM 2018. Messi și Rojo, eroii Argentinei. Cu Franța va fi mult mai greu

Argentina s-a calificat în optimi de fiinală la Mondial. Într-un fel normal, dar cât de greu și cu cât suspans !… Dubla campioană mondială a avut o seară fastă la Sankt Petersburg, seară în care Messi a redevenit, măcat parțial, el însuși (gol de ”unic autor” în min.14), iar fundașul Marcos Rojo de la Manchester United a pecetluit, în minutul 84, o victorie ce a aruncat în aer – de bucurie ! – întreaga Argentină. Iar Messi merge mai departe, într-o confruntare cu Franța care va fi mult mai dificilă decât cea cu Nigeria.

A fost, așadar, primul gol al lui Leo Messi la acest turneu final, ca și prima victorie a Argentinei în trei meciuri, venită exact atunci când trebuia:

Argentina-Nigeria 2-1 (1-1).

În celălalt meci al grupei:

Croația-Islanda 2-1 (0-0). Astfel, Croația termină pe locul 1 cu 9 puncte, iar Argentina pe locul 2, cu 4 puncte. Nigeria ocupă locul 3 (3 puncte), iar Islanda locul 4 (1 punct).

Iată și programul meciurilor din optimi pe care le cunoaștem până acum:

Franța – Argentina, 30 iunie, ora 17:00, Kazan, Uruguay – Portugalia, 30 iunie, ora 21:00 Soci, Spania – Rusia, 1 iulie, ora 17:00, Moscova și Croația – Danemarca, 1 iulie, ora 21:00, Novgorod. (foto SB Nation)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri