Caută
Close this search box.

CM 2018. Rusia, prima calificată în optimile Mondialului

După 5-0 cu Arabia Saudită și 3-1 cu Egiptul, Rusia lui Golovin și Akinfeev este prima din cele 32 de echipe care se poate considera calificată în optimile de finală ale ”Mondialului” de fotbal 2018.

Tot așa cum Egiptul lui Mo Salah, deși nu a jucat deloc rău, pierde a două oară, după 0-1 cu Uruguay, și își pregătește bagajele pentru Cairo, așa cum, mai mult ca probabil, își vor face bagajele pentru Ryadh și saudiții învinși cu 5-0 în prima etapă. Dacă nu cumva vor realiza vreo minune în meciul cu Uruguay, ceea ce, în fond, nu ar fi deloc imposibil dacă ne gândim la toate ciudățeniile fotbalului.

Meciul Rusiei s-a deschis abia în repriza secundă, cu al 5-lea autogol al Mondialului. Autor: Fathy, în min.47. Presat de Dziuba, căpitanul african (însuși) a plasat mingea, nefericit, lângă bara porții sale. Cu încă un gol în propria poartă se va egala recordul all-time al ”mondialelor”, de 6 autogoluri, record stabilit în urmă cu 20 de ani, în 1998!

Ca pentru a sta complet liniștită în această Grupă A, Rusia s-a dus la 3-0, prin golurile lui Denis Cherysev de la Villareal (min.59) și Artem Dzyuba de la Zenit Skt Petersburg (min.62). (foto futbolgrad.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri