Caută
Close this search box.

Condamnarea lui Liviu Dragnea în presa internaţională. Din SUA până în China

liviu dragnea

Presa internaţională îl descrie pe Liviu Dragnea drept adevăratul lider al guvernului şi aminteşte scandalurile politice în care a fost implicat de-a lungul timpului, inclusiv condamnarea din 2016, care l-a împiedicat să ajungă la Palatul Victoria.

liviu dragnea

„Instanţa din România l-a condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pe puternicul lider al Partidului Social Democrat”, scrie cotidianul The New York Times. Jurnaliştii americani vorbesc despre problemele cu legea pe care le-a mai avut în trecut preşedintele PSD.

Condamnarea lui Liviu Dragnea a fost subiect de ştire şi pentru postul ABC News.

Informaţia a fost preluată şi de Euronews, în regim de breaking news. „Liderul partidului de guvernământ din România primeşte o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, pentru corupţie”, titrează site-ul Euronews.

Jurnaliştii vorbesc şi ei despre problemele penale ale lui Liviu Dragnea, despre manifestaţiile anticorupţie de anul trecut, dar şi despre protestul celor 100 de mii de susţinători ai PSD, de la începutul lunii.

Manifestaţiile din România sunt amintite şi de spaniolii de la „Vanguardia”, în articolul în care vorbesc despre cei trei ani şi jumătate de închisoare primiţi de Dragnea, pe care-l consideră adevăratul lider al guvernului român.

Sentinţa în procesul lui Liviu Dragnea a fost relatată şi de agenţia chineză Xinhua.

Vestea condamnării liderului PSD a ajuns şi în Franţa – jurnaliştii de la „Le Figaro” amintesc că decizia nu e, totuşi, definitivă.

Ştirea despre condamnarea lui Liviu Dragnea a ajuns şi în presa olandeză. Ziariştii scriu în detaliu despre dosarul liderului PSD şi despre condamnarea sa din 2016, care l-a împiedicat să ocupe funcţia de premier., potrivit digi24.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri