Caută
Close this search box.

Criză acută de sânge în România. Cei care donează primesc bilete la Untold și Neversea

De patru ani România este aşezată pe harta muzicii, prin festivalurile Untold şi Neversea.

Cele două evenimente nu doar că reuşesc să conecteze oameni din întreaga lume, dar mobilizează anual sute de tineri să doneze sânge. Primesc în schimb bilete pentru seria de concerte din Cluj şi Constanța.

În acest weekend, caravana Blood Network a ajuns în Bucureşti şi s-a dovedit un succes!

Zâmbitori şi mânaţi de dorinţa de a face o faptă bună, sute de tineri au format o coadă imensă la intrarea în Parcul Regele Mihai din Capitală, fostul Herăstrău. Au aşteptat entuziaşti să doneze sânge şi mulţi au ales să facă acest gest pentru prima dată, chiar în caravana mobilă Blood Network.

Donator: “Este pentru prima dată când donam sânge”

De ani de zile în România este o criză acută de sânge. În Bucureşti, de pildă, anul trecut doar 50 de mii de oameni au donat sânge, însă numărul acestora este şi mai mic vara.

Cei care donează sânge în cadrul acestor caravane primesc un tichet gratuit. Dacă mergeţi însă până în 29 iunie la un centru de transfuzii beneficiaţi de o reducere.

Săptămâna viitoare, caravana BloodNetwork va ajunge în Constanța. Acolo unde vor pleca pe 5 iulie şi toţi cei care şi-au câştigat în aceste zile, printr-o faptă bună, biletele la cel mai aşteptat festival al litoralului: Neversea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri