Caută
Close this search box.

Dacian Cioloș a făcut anunţul despre candidatura la prezidențiale

dacian cioloş

Dacian Cioloş a făcut anunţul vineri seară, la Digi24. Proaspăt fondator al unui partid politic, fostul comisar european mai spune că formaţiunea sa e încă în etapa de organizare.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale, Dacian Cioloș a spus că nu a discutat despre aceste lucruri în partid, formațiunea sa fiind, de altfel, în curs de constituire.

„După ce vom alege organele de conducere și vom discuta strategia, modul în care vom aborda aceste alegeri, atunci vom decide”, a declarat fostul premier în emisiunea „24/7” de la Digi24.

El a făcut, totuși, o precizare: „Un lucru e clar: Mișcarea România Împreună va acționa în așa fel încât la Președinția României să nu ajungă PSD. Și oricum, PSD, așa cum se comportă în momentul de față, nu cred că are ce căuta la conducerea României sau oricum, ar fi dăunător pentru România lucrul acesta”, a afirmat Cioloș.

Ați candida împotriva lui Klaus Iohannis?

Dacian Cioloș: Nu! Nu! Nu văd… În condițiile de față, nu cred că ar trebui să ne concurăm unul pe celălalt, ci să găsim modalitatea, împreună, și cu el, și cu celelalte forțe politice, să găsim modalitatea cea mai bună pentru a câștiga alegerile prezidențiale.

Fostul premier a mai spus că a rămas în legătură cu președintele Iohannis și că au vorbit în mai multe ocazii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri