Caută
Close this search box.

De ce face PSD miting începând cu ora 20.00? Marian Neacşu: Ca să nu încurce circulaţia

marian neacşu

După ce Liviu Dragnea, liderul PSD, a promis că aduce „câteva sute de mii” de oameni la mitingul de sâmbătă din Piața Victoriei, pentru a arăta, după cum spune Dragnea, că partidul e decis să „meargă până la capăt”, aflăm, iată, şi de ce manifestaţia a fost programată seara, începând ora 20.00.

De ce miting seara, la 20.00?, o întrebare legitimă. Marian Neacşu, secretarul general al PSD (foto, stânga), spune ca au existat mai multe variante de lucru, dar că ora 20.00 a fost cea mai potrivită pentru a nu îngreuna traficul.

Probabil va ţine o oră, o oră şi jumătate şi noi ne organizăm astfel încât un număr foarte important de colegi să ajungă în timp util la miting”, a spus Neacşu, potrivit Digi24.

Am avut în atenţie mai multe date, în orice altă zi ar fi fost avantaje şi dezavantaje”, mai spune Neacşu.

Dragnea a anunțat ieri după ședința conducerii partidului, că sâmbătă, de la ora 20:00, în Piața Victoriei va avea loc un miting „pro-democrație”, asta în pofida faptului că el conduce, de fapt, Guvernul Dăncilă.

El a afirma că mitingul nu se va suprapune cu cel al LGBT (colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală și intersexuală), care are loc în aceeaşi zonă.

„Intruziuni ilegale”

Nu mai e un miting de susținere a Guvernului sau a premierului Viorica Dăncilă, ci un miting de apărare a justiției, spune Liviu Dragnea, un miting împotriva „terorii” care ar fi instaurate de instituțiile de forță, după cum s-a exprimat Dragnea.

„Este un miting împotriva faptului că democraţia şi statul de drept sunt puse sub semnul întrebării. Vrem să arătăm că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi asteptm pe toti ce care doresc să trăiască într-o ţară liberă, unde instituţiile nu mai sunt sub teroare. O ţară care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structură neligitimă, obscură, subteranăparaziteze instituţiile statului, să influenţeze în mod ocult decizii importante, să permită abuzuri, intruziuni ilegale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti sa fie inchişi, zeci, sute, mii de destine să fie distruse, având în vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce instituţii se află sub teroare şi ce instituţii fac abuzuri, Dragnea nu a răspuns, dar a declarat le va nominaliza la miting.

„Ne interesează să protejăm justiţia şi pe cei care o înfăptuiesc”, a precizat Dragnea.

Un răspuns

  1. Uitați-va la fata ăstuia! Nu cred ca perioada anilor 50 a adus României post R2M o asemenea fata de bivol in fruntea conducerii. Cu asemenea „leaderi” ne duce unde a dus dracu iapa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri