Caută
Close this search box.

Dobre (PSD) neagă ipoteza lui Orban despre suspendarea lui Iohannis: Declaraţia liderului PNL, «un pamflet»

Adrian Dobre (PSD), fost purtător de cuvânt al partidului, susţine că în PSD nu s-a discutat despre un „timing” al unei eventuale suspendări a preşedintelui Klaus Iohannis.

Declaraţia lui Dobre vine după ce Ludovic Orban, liderul PNL, a afirmat ieri că are informaţii că PSD pregăteşte declanşarea procedurii de demitere a preşedintelui Iohannis săptămâna viitoare.

Adrian Dobre a respins, la RFI, ipoteza lansată de preşedintele PNL: „Eu nu ştiu de unde are Ludovic Orban aceste informaţii. Noi n-am discutat în partid despre un timing sau despre o sancţiune concretă. Am spus într-adevăr că din punctul nostru de vedere, nimeni nu poate fi deasupra legii, chiar şi preşedintele României trebuie să respecte deciziile CCR şi Constituţia României”.

Dobrea mai spus: „Orice acţiune politică sau juridică ce l-ar determina pe preşedinte în cazul în care ar dori să nu respecte Constituţia ar fi binevenită, dar nu s-a dat nici un termen, nici un calendar sau nici o acţiune concretă. Aşadar, declaraţia domnului Ludovic Orban vă rog să o consideraţi a fi un pamflet”.

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat ieri: „Clanul Dragnea e pregătit să dea foc ţării. Avem informaţii aproape certe că Dragnea va declanşa procedura de demitere a preşedintelui României în cursul săptămânii viitoare şi că este sprijinit în acest demers şi de Tăriceanu şi de acoliţii săi.”

 

https://magnanews.ro/2018/06/14/orban-sustine-va-fi-declansata-suspendarea-iohnnis-clanul-dragnea-e-pregatit-dea-foc-tarii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri