Caută
Close this search box.

Dragnea nu a vrut să spună în ce calitate l-a însoţit Irina, iubita sa, în vizita oficială din Elveţia

irina tănase

Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost întrebat în ce calitate a participat Irina Tănase, iubita sa, in vizita oficială care a avut loc la Berna, Elveţia, dar nu a vrut să spună

El a declarat doar că, nici din ţară, nici din Elveţia, cheltuielile cu cazarea şi transportul Irinei Tănase nu au fost suportate de vreo instituţie publică. Întrebat în ce calitate a participat Irina Tănase la vizita oficială, Dragnea nu a dorit să răspundă, transmite News.ro.

„Nu a acoperit cheltuielile cu cazarea nicio instituţie publică, nici de aici, nici din Elveţia, nici cu transportul”, a declarant Liviu Dragnea, întrebat despre faptul că iubita sa l-a însoţit în vizita oficială pe care a făcut-o liderul PSD luna trecută, în Elveţia.

Irina Tănase a postat pe Instagram mai multe imagini în care apare alături de Liviu Dragnea, în timp ce vizitau fabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elveția.

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Depuaţilor, a fost în perioada 29-31 mai într-o vizită oficială la Berna, în cadrul unui eveniment al Consiliului Naţional al Confederaţiei Elveţiene.

Alături de el s-a aflat şi iubita sa, Irina Tănase, care a postat în urmă cu câteva zile, pe Instagram, fotografii în care apare alături de Liviu Dragnea în vizita de la fabrica de ceasuri Ulysee Nardin.

Irina Tănase, iubita liderului PSD, a devenit cunoscută, după ce l-a însoţit pe Liviu Dragnea la congresul extraordinar al partidului din 10 martie, de la Sala Paltului din Bucureşti. Acolo, ea a stat în primul rând, între premierul Viorica Dăncilă şi primarul Gabriela Firea.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri