Mitingul organizat sâmbătă în Piaţa Victoriei a necesitat atât un efort logistic considerabil din partea actualei coaliţii de guvernare, cât şi unul financiar, suportat de organizaţiile locale şi judeţene.

Pe lângă cheltuielile legate de închirierea autocarelor, mâncarea şi băutura oferită manifestanţilor, cât şi sumele de bani pe care unii dintre protestatari susţin că le-au încasat ca diurnă, media fiind de 50 de lei. Sursele noastre susţin că nu mai puţin de un milion de euro a fost pus la bătaie pentru organizarea mitingului.

În aceste condiţii, multă lume s-a mirat că Liviu Dragnea n-a făcut marele anunţ pe care îl Antena 3 deja îl titrase pe burtieră. Despre ce era vorba? Fix despre anunţul că se va pune în practică suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. Un telefon primit cu 15 minute înainte de ora 20.00 a schimbat toate planurile! Telefonul ar fi fost primit de la o persoană cu mare răspundere din administraţia americană. Dragnea și-a păstrat discursul pregătitor pentru anunț, dar n-a mai făcut anunțul! De altfel, multă lume a observat că preşedintele PSD nu era deloc în apele lui în momentul începerii mitingului, deşi încerca să mascheze asta. Astfel, în ciuda celor afirmate astăzi de către Dragnea, privind repetarea acestui miting, e greu de crezut că baronii PSD vor mai pune la bătaie alt milion de euro fără să obţină rezultate palpabile în urma cheltuielilor făcute. În plus, cu toţii aşteaptă sentinţa din 21 iunie, când poziţia lui Dragnea se poate fragiliza mult în interiorul partidului.

118 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Dragnea, ameninţător: Mitingul e doar începutul. Dacă abuzurile nu se opresc, mergem până la capăt De către Anca Apostol – 10/06/20180 … -Mergem până la capăt. – Ce înseamnă asta? – O să vedeţi!”, a declarat Liviu Dragnea, citat de digi24.ro.______—–______ adica prevestibilul razboi civil, in care pesedeul pare a fi favorit, banuiesc ca au-si oficial si neoficial- cele mai multe arme si munitii, si la vedere si dosite…/// Dragnea anunta ca mai face „un miting urias”: NATO si UE au finantat partial statul paralel Presedintele PSD, (…)——-_____——-E total desperat, 21 iunie nu mai este prea departe, pesemne ca sursele sale i-au spus ca mitingul de aseara nu a impresionat la justitie, si ca judecatorii implicati, vor mrentine verdictul, impotriva sa…Tocmai pentru asta el supraliciteaza, ameninta direct NATO si UE, adica ” ne vom retrage si din NATO si din UE”, iar asta o vom realiza chemand in tara „trupele aliate”… aliate impotriva NATO si UE… Dragonul ranit este ranit urat de tot si va muri, dar vor cadea -la fel de urat- si pasari cu cap de gasca, precum veorica pakistaneza, care s-a bagat intr-un joc cu mult, cu mult, peste capacitatile ei , intelectuale si de orice alta natura…Deocamdata iohanis trebuie considerat -in continuare- idiot si las, pentru ca a aruncat o piatra in balta si nu face nimic pentru a rezolva situatia cu „inalta tradare de tara”( reala, in fact)…///serban nicolaie: ‘ noi facem valuri, voi, spume”____—____daca acest cap de bou(si pe dinafara si pe dinlauntru) cu gusa dubla, are o sotie, pariez ca in max. 6 luni, aceasta ii va da papucii, desigur daca ea este o adevarata femeie si odoamna, pentru ca o doamna nu poate trai alaturi de un individ misogin la maximum posibil, adica -ar insemna- ca si ea accepta ce a facut individul, santaj cu o foto(reala sau nu), imptriva unei alte femei, care -pana la urma- are TOT dreptul sa faca ce vrea cu koor-ul ei…Problema este cu totul alta, ca acea Cosette Chircarau, a dat dovada de lasitate si disrespect pentru ea insasi, netarandu-l pe individ prin tribunale, chiar daca individul ar fi aratat poza ( sau video)respectiva, asta insemna si mai mult, ca cineva se ocupa de asemenea inscenari, tocmai pentru a capitaliza , prin santaj, in politic…Dar asta este si opozitia, in Romania, doar haita ailalta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 9 =