Caută
Close this search box.

Dubla campioană mondială care pune presiune pe Rusia

Chiar dacă Rusia a zdrobit, literalmente, selecționata Arabiei Saudite (mult mai ternă și mai lipsită de replică decât în meciurile de pregătire, când a ținut în șah chiar și Argentina lui Messi), lucrurile nu sunt deloc clare în Grupa A. Iar asta pentru că, tot acolo, o echipă ce și-a amintit că este, totuși, dublă campioană mondială, Uruguay, a avut o izbucnire uriașă de orgoliu abia în finalul disputei cu Egipt și a înscris un gol cât Everestul – după patru ocazii imense ratate de”barcelonezul” Suarez – prin lovitura de cap a lui Jose Gimenez, în minutul 90. Uruguay – Egipt 1-0 (0-0). Iar Egiptul a plâns nu doar pentru înfrângere, ci și pentru că marea sa vedetă, Mo Salah (Liverpool) nu a jucat niciun minut, după oribila accidentare cu Real Madrid.

Astfel, dubla campioană mondială pune o mare presiune pe Rusia, care nu mai poate fi sigură de nimic în această grupă în care o mai așteaptă două meciuri extrem de tari, ce se anunță total diferite de ”joaca din curtea școlii” care a fost partida cu Arabia Saudită.

Mai apoi, în meciul outsider-elor din Grupa B, Iran și Maroc au oferit un meci pe muchie de cuțit, chiar tensionat pe alocuri. Favoritele incontestabile ale grupei sunt însă Portugalia, campioana europeană en titre, şi Spania, aceasta din urmă chiar dacă a rămas fără selecţionerul Julen Lopetegui, demis în pragul debutului competiţiei pentrui vina de a fi numit antrenor la … Real Madrid !

Ei bine, din ”duelul islamic” al grupei a învins Iran, grație autogolului lui Bouhaddouz, abia în minutul 90+5 !. Așadar, Iran – Maroc 1-0 (0-0), dar toți ochii se îndreaptă spre Portugalia lui Cristiano și Spania lui Iniesta. (foto NDTV Sports)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri