Caută
Close this search box.

După anunțul retragerii de la șefia PSD Olt, Paul Stănescu vorbește despre un nou miting: Trebuie să fim pregătiți, cu arma la picior

paul stanescu

Vicepreşedintele PSD, Paul Stănescu, care deține funcția de vicepremier în Executiv, a declarat, sâmbătă, la Slatina, că social-democraţii ar putea organiza un nou miting la Bucureşti, solicitându-le membrilor să fie pregătiţi de fiecare dată ”cu arma la picior”, relatează Mediafax.

”Apreciez foarte mult ce aţi făcut şi aţi avut un moment în care m-am bucurat enorm, mitingul de la Bucureşti, când v-aţi organizat foarte bine şi cred că PSD Olt n-a răspuns niciodată aşa de bine la un asemenea mare eveniment pe care partidul l-a organizat la nivel naţional. Am văzut că au fost şi persoane mai în vârstă ca mine, dar au fost foarte mulţi tineri. M-am bucurat că de la Olt aţi venit foarte mulţi şi fac apelul la voi: să ştiţi că în următoarea perioadă, uitându-ne cu toţii pe scena politică, trebuie să fim pregătiţi de fiecare dată «cu arma la picior», este posibil să mergem din nou la Bucureşti şi v-aş ruga să mergem cât mai mulţi să spunem că nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în faţa Guvernului, acolo, în Piaţa Victoriei, care de fapt nu reprezintă interesele naţiunii, ci alte interese. Am verificat aceste lucruri şi au alte interese, interesele altora. Nu pot să spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt, dar v-aş ruga să fiţi pregătiţi, sunteţi tineri, «cu arma la picior», când preşedintele va fluiera, cu toţii să fiţi la Bucureşti”, a declarat Paul Stănescu.

Tot sâmbătă, Paul Stănescu a anunțat că se retrage de la șefia organizației PSD Olt, pe motiv că vine o vreme când trebuie să faci pasul înapoi, ”dacă ești conștient și normal la cap”.

Un răspuns

  1. Decât cu „arma la picior”, mai bine le-ați da ceva de mâncare – că sunt niște milogi lihniți, i-ați spăla – că nu au aceste obiceiuri, săpunul costă bani și banii sunt mai bine folosiți pe beutură, i-ați despăduchea – că colcăie păduchii și pe ei și în capul lor, i-ați învăța să citească – măcar Imnul – nu și datele din Buletinul lor de identitate că astea sunt citiri grele, de clasa a II-a…. dar nu cred că înțelegeți ce vă transmit și pe care știu sigur că le buchisiți, că nici voi nu sunteți departe de ei și de ce am scris anterior!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri