Caută
Close this search box.

Echipa premierului Dăncilă, ultima gafă de protocol, corectată chiar de premierul Estoniei

Steagul Estoniei a fost arborat invers într-o sala de la Universitatea Ovidiu din Constanţa, motiva care a da naştere unui incident de protocol la inaugurarea Consulatului Republicii Estonia de la Constanța.

Acolo, premierii celor două țări au ținut discursuri, înainte ca noul consul să depună jurământul

Această gafă dovedeşte faptul că membrii echipei de protocol a premierului Dăncilă, ca şi consilierii de la Palatul Victoria, sunt mai mult decât superficiali.

Greşeala celor care au amenajat sala a fost sesizată imediat, după intonarea imnurilor celor două țări, chiar de către premierul eston Juri Ratas.

El s-a îndreptat spre steag, l-a scos de pe lance și l-a arborat corect, conform Digi24.

Gestul premierului eston a fost aplaudat de audiență. Juri Ratas și-a susținut apoi discursul, fără însă să facă vreo referire la întregul incident.

La finalul evenimentului, la ieşirea din Universitatea Ovidius, Viorica Dăncila a fost huiduită de aproximativ zece persoane, aflate pe trotuar lângă clădirea instituţiei de învăţământ.

Gafa de astăzi vine după ce, sâmbătă, premierul Viorica Dăncilă a părut că nu își amintește numele omologului său la conferința de inaugurare a zborului direct Tallinn-Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri