Elena Udrea a reacţionat bizar pe Facebook, după ce a fost condamnată la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, comentând că, de fapt, nu vrea să comenteze respectiva sentinţă.

Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine!, scrie Elena Udrea pe pagina sa de Fecebook.

Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca.

Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI.

Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie, conchide Elena Udrea.

Azi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a condamnat-o definitiv pe fostul ministru Elena Udrea la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a respins apelul declarat de Udrea şi de către ceilalţi inculpaţi, fiind menţinută sentinţa dată de instanţa de fond.

Informaţiile despre plecarea Elenei Udrea în Costa Rica au apărut la începutul anului, Ulterior, ea confirmat pe Facebook, comentând fotografiile în care a fost suprinsă alături de Alina Boica, fostă şefă DIICOT, şi ea aflată în Costa Rica.

Elena Udrea a anunţat, pe 17 februarie, că se află în Costa Rica, unde a plecat ca să scape de rigorile justiţiei. În aprilie, a.c., Udrea transmitea că ar avea statut provizoriu de refugiat politic din 21 martie şi că una dintre obligaţiile pe care le are este de a nu părăsi teritoriul statului Costa Rica.

Ea a declarat că este însărcinată, fiind logodită cu tatăl copilului.

Informaţiile legate de azil ori de faptul că ar fi însărcinată nu sunt încă certe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 7 =