Românii au nevoie de nervi de oțel în drumul către Brasov pentru că mai avem de așteptat mult și bine până la construirea tronsonului de autostrada care incepe de la Comarnic. Potrivit Mediafax, ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat sâmbătă, la Constanţa, că nu este importantă sursa de finanţare într-un proiect, confirmând renunţarea la înţelegerea cu Banca Mondială pentru tronsonul de autostradă Comarnic- Braşov.

„Într-un proiect nu e importantă sursa de finanţare, este important să faci acel proiect, iar guvernul, prin Ministerul de Finanţe, să aleagă cea mai facilă, utilă, ieftină sursă de finanţare. A fost o discuţie cu cei de la Ministerul Transporturilor. Dânşii au găsit o variantă mai rapidă de a face lucrurile să se întâmple pe acest sector Comarnic – Braşov. Nu este importantă partea de finanţare, este importantă calea de a implementa un astfel de proiect”, a declarat Eugen Teodorovici.

Banca Mondială (BM) a transmis ziaristilor de la Mediafax un comunicat unde se precizează că „nu a primit o notificare oficială din partea Ministerului Transporturilor privind colaborarea pentru autostrada Ploieşti-Braşov”, d

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =