Caută
Close this search box.

Festival de dansuri populare la Slatina ca înainte de 1989. Copiii au stat 8 ore fără toalete. VIDEO

Un festival de dansuri populare a adunat pe esplanada din Slatina 5.000 de copii şi sute de dascăli. Pentru nostalgici, coregrafia sincron și întreaga desfășurare din piață au readus în minte o imagine des întâlnită înainte de ’89.

FOTO: .digi24.ro

Evenimentul a avut şi câteva scăpări: copiii au intrat în scenă după opt ore de aşteptare, iar organizatorii au uitat să aducă toalete.

Cei 5.000 de copii din toată ţara au fost însoţiţi de părinţi şi profesori. Odată ajunși pe platoul central, oamenii constatată că lipsesc toaletele, iar organizarea lasă de dorit, potrivit digi24.ro.

Valentin Rău, profesor coregraf din Botoșani: „Noi la aceste manifestări, de regulă ne întâlnim, pentru că sunt manifestări organizate de Ministerul Educației, de cluburile copiilor, de regulă sunt copii. Nu ne putem bate joc de ei”.

Ilie Brăileanu, director al Palatului Copiilor Slatina, organizator: „Eu mă gândeam că, după un asemenea eveniment, toaletele nu cred că trebuie să intre în discuția noastră. Mă gândeam că întrebarea asta n-o să mi-o puneți. Dar dacă dumneavoastră, după un moment atât de patriotic mă întrebați de toaletele de pe esplanadă…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri