Caută
Close this search box.

Incident armat la Berlin: Un om a fost rănit de un ofițer al poliției

Poliția germană a închis catedrala din Berlin, după ce un ofițer a împușcat în bărbat înarmat cu un cuțit în interiorul clădirii în această după-amiză, informează BBC.

Aproximativ 100 de persoane se aflău în acel moment în clădire, a spus poliția din Berlin, când un angajat a făcut un apel de urgență. La puțin timp după ora locală 16.00 (1400 GMT), un ofițer a împușcat și a rănit pe om în picioare, a mai afirmat surse ale poliției poliția. De asemenea, surse din interiorul poliției a cerut oamenilor să „evite speculațiile” și a spus că vor urma mai multe detalii despre incident.

Poliția din Berlin a declarat mai târziu că nu există nici un semn de motiv terorist pentru incident. Unele rapoarte ale mass-mediei au declarat că un ofițer de poliție a fost rănit, dar acest lucru nu a fost confirmat oficial.

Mai multe filmulețe realizate de martorii oculari au arătat echipajele de poliție cu mitraliere amplasate în afara catedralei, cu bandă de poliție plasată în jurul clădirii.

Consilierea psihologică a fost oferită celor care au asistat la evenimente.

Biserica elaborată din secolul al XIX-lea este situată în centrul orașului Berlin, pe insula Muzeului istoric și este una dintre cele mai importante atracții turistice ale orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri