Filiale PSD din mai multe orașe au postat pe paginile lor de Facebook filme sau colaje foto, dorind să acreditează ideea că huiduielile care au putut fi auzite luni seară pe Arena Naţională au vizat-o pe Simona Halep, căreia, afirmă PSD, i s-a stricat momentul de glorie, nu pe Gabrielea Firea, primarul Capitalei.

PSD Bucureşti a postat pe pagina de Facebook un film însoţit de mesajul „Ruşinea ţării #Rezist”, în care se vorbeşte despre „Manipularea #Rezist” şi despre faptul că a fost huiduit momentul de glorie al Simonei Halep. În respectivul clip, Florin Bădiţă, fondatorul grupului Corupţia Ucide, este prezentat ca fiind „fostul consilier al euro-pârâcioasei Monica Macovei”.

De asemenea, se susţine că momentul huiduielilor a fost pregătit cu „minciuni ordinare„, începând cu anunţul lui Nicuşor Dan conform căruia Simonei Halep nu i s-a permis de către primărie să se întlnească cu românii într-o piaţă din Bucureşti.
Ultima imagine din film este mesajul „Ruşine! #Rezist! Simona nu merita asta”.

 

Filialele PSD Tulcea şi Giurgiu, dar şi Constanţa, Mehedinţi au postat acelaşi colaj cu imagini cu Simona Halep şi cu trofeul de la Roland Garros, din mesajele prezentate rezultând că „Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de fani pe Arena Naţională”, luni, în timp ce sâmbătă, când a avut loc mitingul PSD, a fost aplaudată de „sute de mii de români, în Piaţa Victoriei„, treansmite News.ro

Colajul a fost postat de organizaţiile judeţene ale PSD din Giurgiu, Tulcea, Mehedinţi, Constanţa şi Ilfov, pe paginile lor de Facebook.

PSD Tulcea a scris însă că huiduirea Gabrielei Firea a fost o nedreptate, „a fost o ilogică atitudine cu efect de turmă, pe de-o parte, şi o nedreptate umană, pe de alta”.

Firea a fost huiduită, nu Halep

Luni seară, aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduită copios și ăndelung de cei din tribune atunci când îi oferea Simonei Halep cheia şi o plachetă. De altfel, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.

Ulterior, Gabriela Firea, a afirmat, într-o postare pe Facebook, după ce a fost huiduită pe Arena Naţională, la ceremonia de prezentare a trofeului primit de Simona Halep după victoria de la Roland Garros, că de dimineaţă „aparatul sorosist de propagandă” a demarat compromiterea evenimentului şi că seara „echipe de cetăţeni cu venin” au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenţi, apreciind că, din respect pentru performanţa Simonei Halep, aceştia puteau lăsa o jumătate de oră ura la poarta Arenei Naţionale, argumentul său fiind că „acolo este despre sport, respect, valori, performanţă, nu despre câţi bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucureştiul într-un oraş sub asediu„.

Ca urmare a criticilor şi insultelor celor care i-au comentat postarea, Firea şi a închis pagina de Facebook. Marţi şi-a redeschis-o, însă comentariile au reapărut, motiv pentru care şi-a închis-o din nou. Au urmat mai multe episoade în care pagina a fost închisă şi apoi redeschisă, inclusiv textul referitor la incidentele de pe Arena Naţională fiind şters şi repostat.

Ce spune Ponta

Ii rog pe fostii mei colegi din PSD Tulcea , Constanta, Giurgiu, Mehedinti si din alte judete sa stearga repede aceasta mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizatiilor locale, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Oamenii nu stiu (asa cum stiu eu) ca aceste materiale mincinoase, manipulatoare si absolut mizerabile sunt gandite si postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamt ( numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “sobolan” ca nu trebuie jigniti sobolanii si asculta doar de “Dom Presedinte”)!

Pentru aceste minciuni oribile despre Simona Halep vor fi injurati si sanctionati pe nedrept membrii PSD / va rog – reactionati!

Ps – Dragnea și Firea sunt trecători dar partidul rămâne. Membrii trebuie să apere imaginea partidului, nu a unor lideri trecători, încheie Ponta.

G4media scrie despre George Harabagiu, personajul indicat de Victor Ponta drept autorul operațiunii de manipulare a PSD: «A fost ziarist din Neamț, omul de casă al lui Gheorghe Ștefan ”Pinalti” și Ionel Arsene ”Șosetuță”».

https://magnanews.ro/2018/06/12/firea-inchide-deschide-pagina-facebook-veninosii-sorosisti-saluta-fara-incetare/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =