Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis va candida pentru un nou mandat de președinte al României

klaus iohannis

Klaus Iohannis a anunțat sâmbătă diminață, la Sibiu, că va candida pentru al doilea mandat de președinte al României.

„Bună dimineața! Am luat o decizie importantă și vreau să o comunic acum, aici, în această dimineață frumoasă. Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de președinte al României”, a fost anunțul scurt făcut de Klaus Iohannis, potrivit digi24.ro.

Imediat, din public, s-a auzit o voce: „Bravo! Forța Iohannis!”

Șeful statului se află sâmbătă dimineață la Sibiu pentru a se întâlni cu foștii colegi, la 40 de ani de la terminarea Colegiului Naţional „Samuel von Brukenthal”.

Un răspuns

  1. malai-mare este precum in zicerea” ma, tzigane, manaci cas?/As manca, dar nu ma lasi!”, una este sa vrei si alta sa mai reusesti sa mai minti cateva milioane de alegatori, dupa ce ai trandavit in lux 4 ani, timp in care situatia in Ro., a devenit critica daca nu exploziva( zilele urmatoare ne vor spune si asta)…Mai mult, este mai probabil ca va fi suspendat si nu o sa aiba norocul cainelui basset, iar -in asa circumstante- a doua tentativa ar fi chiar ridicola…Altfel, este posibil ca doar sa bluffeze, in secret isi face bagajele sa o intinda in Germania, are conturi grase acolo, doar nu a inchis ochii- chiar si participat direct- la vanzarea Ro., pe nimic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri