Consiliului Judeţean Hunedoara a comandat trenuri speciale pentru mitingul PSD.

Cererea a fost făcută de la cabinetul preşedintelui Mircea Bobora şi era adresată Regionalei CFR Timişoara.

Consiliul Judeţean a solicitat suplimentarea garniturilor de tren cu plecare din judeţul Hunedoara spre Bucureşti pentru mitingul organizat de PSD. Exact ca pe vremea lui Iliescu la mineriade.

Şeful Consiliului Judeţean Hunedoara a confirmat informaţia pentru anchetadehunedoara.ro, dar a refuzat să dea alte detalii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara a solicitat Regionalei CFR Timişoara să suplimenteze garniturile de tren care pleacă spre Bucureşti din Simeria pe 8 iunie 2018. În acele trenuri ar urma să fie îmbarcaţi peste trei mii de „voluntari” pentru mitingul politic organizat de PSD.

O nouă generaţie de pesedişti repetă povestea 

De la cabinetul preşedintelui Mircea Bobora a plecat o solicitare către Regionala CFR în acest sens. Imediat după ce a executat ordinul politic, şeful judeţului a intrat în concediu de odihnă.

Urmare a insistenţelor anchetadehunedoara.ro, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara a recunoscut că administraţia publică a fost implicată în „corecţia” la mersul trenurilor.

Din judeţul Hunedoara, în urmă cu mai bine de un sfert de veac, au plecat peste şapte mii de ortaci, îmbarcaţi în patru garnituri de tren, să apere democraţia şi statul de drept cu ciomagul în Piaţa Universităţii.

Au fost trenuri puse la dispoziţia minerilor de oamenii regimului Iliescu. Acum, o nouă generaţie de pesedişti repetă povestea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here