Caută
Close this search box.

Liviu Pleşoianu îi blamează pe cei care critică mitingul PSD: Sunt «sceleraţi» ori «unealta penibilă a Securităţii»

Liviu Pleşoianu, deputatul PSD, se luptă pe Facebook cu toţi cei care dezaprobă mitingul PSD de sâmbătă, catalogându-i drept „propagandişti”, „unealtă penibilă a Noii Securități” ori „sceleraţi”.

În acest moment, există o dezbatere aprinsă în rândul societăţii civile referitoare la reacţia pe care ar trebui să o aibă grupurile civice de faţă de mitingul PSD ori de cum se poziţioneză comunitatea Corupţia Ucide, care a anunţat că nu va fi sâmbătă în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Mega-implicații civic de la „Geeks for Democracy” sunt, de fapt, niște propagandiști de doi lei, o unealtă penibilă a Noii Securități. Au făcut o mizerie de site (MitingCuJapca.ro), unde cică adună ei mărturii de la oamenii „forțați de PSD” să vină la miting…, scrie Liviu Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

Tot pe Facebook, Pleşoianu afirmă: Văd că niște #scelerați au impresia că Piața Victoriei e doar a lor, că și-au luat-o ei în posesie pe viață. Perfect! Conform legii, dacă încearcă să deranjeze un miting autorizat, respectivii #scelerați vor avea în sfârșit ocazia să cunoască „statul de drept” pe dinăuntru…

Grupul civic Geeks for Democracy a lansat zilele trecute site-ul mitingcujapca.ro, unde îi încurajează pe cetățenii din țară care sunt constrânși să participe la mitingul organizat de PSD pe 9 iunie să sesizeze aceste abuzuri. Mai multe persoane au postat deja mesaje în care se plâng că au fost amenințate că vor fi concediate sau că vor suporta unele consecințe, dacă nu își aduc la miting inclusiv membrii familiei, în timp ce altora li se promit favoruri dacă participă la manifestație.

Aproape 200 de sesizări au fost centralizate pe site-ul mitingcujapca.ro. „La numărul ăsta de raportări nu mai putem vorbi de situații excepționale din teritoriu. Vorbim de practici generalizate. Vorbim poate de un grup infracțional organizat”, a afirmat Cătălin Teniță, co-fondatorul Geeks for Democracy, citat de Digi24.

Un răspuns

  1. Ati vazut oameni buni poza lui d-ragnea inainte de inceperea discursului? O mana in sold, alta pe miscrofon. Ce macho!! ??? de rasul curcilor!! Asa si-or fi batut joc de el cosilierii care l-au sfatuit? Sau atat l-a dus capul?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri