Caută
Close this search box.

Luptă crâncenă pentru evitarea fatidicului loc 16

Toată lumea vorbește despre fotbal, dar nu sunt mulți cei care cunosc exact regulamentele pentru diversele eșaloane. O situație mai mult decât interesantă se va întâlni, de pildă, la liga a doua, unde vor reveni din această vară câteva echipe de mare tradiție – de fapt, urmașele acestora, – precum Petrolul, Farul și altele. Așadar, noul sezon al Ligii 2 Casa Pariurilor va fi cât se poate de atractiv.
Campionatul va începe în weekendul 4-5 august, urmând în 2018 să se joace 21 de etape. Ultima rundă din acest an va avea  loc în 8-9 decembrie.
Liga 2 Casa Pariurilor se va relua în 23-24 februarie 2019 şi va avea programată ultima etapă, cea cu numărul 38, în weekendul 1-2 iunie 2019.
După numărul de etape porgramate, cunoscătorii de fotbal au înțeles că în noul sezon de Liga 2 vor participa 20 de cluburi. Lupta va fi extrem de animată, dar și foarte dură la subsolul clasamentului. De ce ? Primele două echipe vor promova în Liga 1, iar a treia clasată va disputa un baraj în dublă manşă cu locul 6 din play-out-ul Ligii 1. Echipele clasate pe locurile 16-20, așadar nu mai puțin de cinci, vor retrograda în al treilea eşalon fotbalistic.
Așadar, din 4 august începe ”dansul” în Liga 2 Casa Pariurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri