Caută
Close this search box.

Măsuri incredibile de securitate în ziua moțiunii de cenzură: Lifturi rezervate doar parlamentarilor; presa, în țarc

dragnea-tariceanu

Coaliația PSD/ALDE vrea să se asigure că, în ziua moțiunii de cenzură, pe pe holurile Palatului Parlamentului nu va mai călca picior de protestatar, așa cum s-a întămplat la 20 iunie. Atunci, premierul Dăncilă a vorbit în Parlament, iar Dragnea, Dăncilă și Tăriceanu au fost huiduți de un mic grup de protestatari la ieșirea din plen.

Măsuri nemaivăzute de securitate în ziua moțiunii de cenzură depusă de PNL împotriva guvernului Dăncilă și susținută de Opoziție: Parlamentul devine o adevarată fortăreață.

Orice invitat are nevoie de aprobarea secretarului general al Camerei Deputaţilor ca să intre în clădire. Iar, în această dimineaţă, lifturile principale pot fi folosite doar de parlamentari, conform Digi24.

Presa va fi ținută în țarc, departe de ușa de acces a oficialilor în plen.

Măsurile au fost dispuse de conducerea Parlamentului și vor fi valabile doar azi.

sursa foto: digi24

 

Aleșii PSD/ALDE spun că nu vor ca invitații nepoftiți să deranjeze ședința si nici ca presa să-i poata încercui pe parlamentarii care ies din sală.

 

UPDATE: PSD are 70 de invitați la moțiunea de cenzură. potrivit liderului PSD de la Camera Deputaților. În schimb, USR nu avut dreptul sa aibă invitați, conform HotNews.
 
UPDATE: Liftul de lângă biroul lui Liviu Dragnea poate fi folosit miercuri doar de către parlamentari iar accesul pe coridorul care face legătura dintre Camera Deputaţilor şi Senat a fost restricţionat.
„Ascensor destinat exclusiv pentru transport parlamentari” – este mesajul afişat miercuri dimineaţă lângă uşile liftului care se învecinează cu biroul preşedintelui Camerei.
 
 În jurul Parlamentului sunt numeroși jandarmi, în condițiile în care la ora 12,00 este anunțat un protest.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri