Nici nu se putea confruntare mai grea pentru nr.1 mondial. A fost un adevărat meci ”de infarct” în sferturile de finală de la Roland Garros, între Simona Halep și fostul nr.1 mondial Angelique Kerber (Germania). Aceeași Kerber (acum locul 12 WTA), cea care o zdrobise în optimi pe franțuzoaica nr.7 WTA, Caroline Garcia, cu 6-2, 6-3. Până azi, scorul întâlnirilor directe era Halep-Kerber 4-4, ceea ce făcea și mai echilibrată disputa de la Paris. Ultimul meci a avut loc în semifinale la Australian Open, când Simona a câștigat dramatic, cu 9-7 în decisiv !

Mai rău: Kerber, care  întotdeauna a fost un adversar incomod pentru Halep, a început lupta cu un teribil 4-0, dar Simona a revenit și a dus setul în tie-break, pierzînd greu, 6-7 și fiind nevoită să lupte pentru egalare și set decisiv. Apoi Halep s-a distanțat la 3-1 în setul al doilea, dar s-a ajuns la 4-3 și apoi la 5-3 în favoarea campioanei noastre, care a luptat enorm pentru a duce meciul în decisiv. Și a făcut-o: 6-3 în setul doi și totul începe de la zero.

Setul trei, cel decisiv, pare a începe ca un film de suspans: 2-0, apoi 2-1 Simona … și … totuși … 4-1 Simona, care se află la două game-uri de semifinalele Roland Garros. Dar vine 4-2, pe serviciul nemțoaicei, iar Simona servește pentru 5-2, după care face și break, 6-2 ! Superb, Simona !

Câștigătoarea va juca în semifinale împotriva Garbinei Muguruza, care a desființat-o pur și simplu pe Maria Sharapova, 6-2, 6-1. Va fi din nou o semifinală pe muchie de cuțit, cu deținătoarea trofeului de la Wimbledon ! (foto realitatea.net)

1 COMENTARIU

 1. (REMINDER)”„You can do what you want, just size the day/What you’re doing tomorrow’s gonna come your way…”(ACE of Base-BEAUTIFUL LIFE)///
  Angie
  (The Rolling Stones)
  „Angie, Angie
  When will those dark clouds all disappear

  All the dreams were held so close
  Seemed to all go up in smoke
  Let me whisper in your ear
  Angie, Angie

  I hate that sadness in your eyes…”///

  Cel putin in tenisul feminin romanesc DIN toate timpurile cunoscute, Simona este ACE of Base…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here