Melania Trump, soţia preşedintelui american Donald Trump, a fost criticată după ce a purtat o jachetă pe care scria „Mie nu îmi pasă, ţie?” în timpul unei vizite la un adăpost pentru copiii de imigranţi din Texas, scrie BBC.

FOTO: CNN.com

Ea a putut fi văzută purtând geaca, în valoare de 39 de dolari, de la Zara, atunci când se urca în avion.

Purtătoarea ei de cuvânt, Stephanie Grisham, a declarat, potrivit News.ro, că „nu există nici un mesaj ascuns” în alegerea acestei jachete şi a criticat presa pentru că se concentrează pe garderoba Melaniei în loc să scrie despre vizita în sine.

Preşedintele Trump a precizat apoi pe Twitter: „Mie nu îmi pasă, ţie?” de pe spatele jachetei purtate de Melania se referă la presa care dă ştiri false. Melania s-a convins cât de mincinoşi sunt şi nu îi mai pasă”.

Melania a purtat din nou jacheta atunci când a coborât din avion la întoarcere şi a ignorat întrebările reporterilor.

Ea a vizitat un adăpost unde sunt ţinuţi copiii imigranţilor în Texas, susţinând că doreşte să contribuie la reunirea copiilor cu părinţii lor.

Majoritatea celor 55 de copii care locuiesc acolo au trecut graniţa neînsoţiţi însă unii au fost separaţi de părinţii lor din cauza politicii administraţiei lui Trump privind imigraţia ilegală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 9 =