Caută
Close this search box.

Mihai Chirica: Adrian Copilul Minune scoate mai mulţi oameni în stradă decât PSD la miting

Mihai Chirica

O galerie sportivă sau Adrian Copilul Minune scot mai mulţi oameni în stradă decât poate scoate PSD la miting, declară la RFI primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica. El comentează intenţia Partidului Social Democrat de a organiza un miting de susţinere a Guvernului Dăncilă.

FOTO:i.ytimg.com

Mihai Chirica e ironic la adresa PSD:

„Să fim serioşi, în momentul de faţă PSD mai poate să facă miting doar la mici şi la bere. A ajuns într-o situaţie atât de dramatică din punct de vedere al credibilităţii în faţa populaţiei acestei ţări, încât nu cred că-şi mai permite să arate cât de mic este.

Chirica: Dacă scot măcar 10% sau 5% va fi cea mai mare realizare a lor

Cât timp Liviu Dragnea rămâne preşedintele acestui partid, PSD este fără nici un fel de orientare, este în cădere liberă, se scufundă şi se scufundă încet şi sigur”.

„Ameninţările astea că vom face un miting şi vom scoate un milion de oameni… dacă scot măcar 10% sau 5% va fi cea mai mare realizare a lor.

Dacă mâine galeria Steaua sau mâine Adrian Copilul Minune sau la înmormântarea lui Denişa sau mai ştiu eu ce alte tragedii ar mai putea fi în România asta spun „domnule, veniţi cât mai mulţi”, vor scoate mai mulţi decât scoate PSD”, spune primarul Iaşiului, citat de rfi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri