Caută
Close this search box.

Mihai Şora afirmă că a fost bruscat de jandarmi în Piaţa Victoriei: Mişcă-te mai încolo, moşule!

mihai şora

Eseistul şi filosoful Mihai Şora, în vârstă de 101 ani, susţine că a fost bruscat de jandarmi. El a fost prezent la protestul de ieri din Piaţa Victoriei şi afirmă că oamenii legii i-au spus si: „Mişcă-te mai încolo, moşule!

Opt persoane, printre care și Paul Arne Wagner, un jurnalist german stabilit de doi ani în România, au fost ridicate de jandarmi şi duse la Poliţie, pe motiv că au blocat traficul pe bulevardul Aviatorilor, la protestul de miercuri seară față de modificarea Codului de procedură penală de către colaiţia PSD/ALDE.

Dacă un jandarm îmi spune „Mișcă-te mai încolo, moșule!“, nu mă supăr: pot înțelege că Jandarmeria română vrea să „elibereze“ cutare metru pătrat din Piața Victoriei; nu e cea mai fericită formulă de adresare, dar treacă! (am auzit atâtea, într-o viață de om), scrie Mihai Şora pe pagina sa de Facebook.

Însă când 10-15 băieți (musculoși, bine hrăniți și echipați) mă turtesc în pătrățelul meu, ceva îmi spune că Jandarmeria română este, în clipa de față, altceva decât ar trebui să fie.

Ne așteaptă zile grele, dragi prieteni.
Un lucru am înțeles aseară: cu cât suntem mai mulți, cu atât devin mai agresivi.
LE ESTE FRICĂ DE NOI, conchide Şora.

Un răspuns

  1. Acesta-i nivelul de cultuta a celor din Jandarmeria Romana .Important ,ptr.ei ,ca au muschi ,dar minte ioc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri